Til produsenter av frukt, bær og grønnsaker om koronavirus

Publisert 26.03.2020     Sist endret 23.04.2021

Det er ingenting som tyder på at koronavirus smitter via mat og drikkevann.

Selv om det ikke er noen kjente tilfeller av at viruset smitter via næringsmidler, anbefaler Mattilsynet at alle virksomheter følger de generelle hygienerådene som til enhver tid gjelder ved produksjon av mat.

Egne regler og anbefalinger gjelder for personer som mistenker at de er syke eller har fått påvist smitte. Se informasjon hos Helsenorge: Råd generelt, i karantene eller isolasjon.

Ansatte i jordbruket

Spørsmål og svar

Salg

Endringslogg

DatoHva
23.04.21Kontrollert at informasjonen er oppdatert.
24.09.20Det midlertidigige unntaket fra krav om papirsertifikat ved import av planter er utvidet fra 1. oktober til 1. februar 2021.
24.08.20Sjekket at innholdet er korrekt.
Fant du det du lette etter?

Les mer



Les mer