Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in English
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Alt om dyr og dyrehold
Dyrehelsepersonell
Forsøksdyr
Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
Dyrehelse og dyresykdommer
Jakt og vilt
Produksjonsdyr
Fisk og akvakultur
Alt om fisk og akvakultur
Eksport av levende fisk med mer
Brønnbåt og annan transport
Fiskehelse og fiskesykdommer
Oppdrettsanlegg
Rensefisk
Slakting av fisk
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Eksport av mat og drikke
Matproduksjon
Salg og servering av mat
Merking av mat
Råd og advarsler til forbrukere
Smitte frå mat og drikke
Startpakke for nye matbedrifter
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Tømmer, trelast og treemballasje
Plantevernmidler
Produksjon og omsetning
Økologisk landbruk
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
Plantesortar
Genmodifiserte produkter
Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente virksomheter
The page is not available in English
English homepage
Hjem
Rapporter og risikovurderinger
Rapporter og risikovurderinger
Bruk søkefeltet eller filtrer på tema for å finne det du leter etter.
Velg tema
Finn rapporter og risikovurderinger
Skriv inn søkeord
Søk
Til resultat
Tema
Mat og drikke (65)
Tema i mat og drikke
Smitte fra mat og drikke (16)
Uønskede stoffer i mat (16)
Merking av mat (6)
Produksjon av mat (4)
Bakevarer, snacks og søte produkter (2)
Kosttilskudd (2)
Matkontaktmaterialer (2)
Egg (1)
Melk og melkeprodukter (1)
Filtrer
Tøm filter
Treff: 418 rapporter og risikovurderinger
Risikovurdering av dioksiner og dioksinlignende PCB i fiskelever
Risikovurdering av floghavre (Avena fatua L.) i Norge
Risikovurdering av furuvednematode (Bursaphelenchus xylophilus) - Del 1
Risikovurdering av furuvednematode (Bursaphelenchus xylophilus) i Norge - del 2
Risikovurdering av Giardia og Cryptosporidium i norsk drikkevann
Risikovurdering av grillet mat (2024)
Risikovurdering av heksekost på epletre - Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Risikovurdering av import av grovfôr
Risikovurdering av kadmiuminntak fra mat i den norske befolkningen
Risikovurdering av konsekvenser av en innenlands forvaltning av pærebrann i Norge tilsvarende EUs minstekrav
Neste
Forrige