Søk

Treff på "årsrapporter"

  1. Registrering for å bli listeført hos japanske myndigheter (kjøtt) 

    Virksomheter må være registrert og godkjent av Mattilsynet for produksjon av kjøtt for eksport til Japan.

  2. Deling av offentlige data via API innen akvakultur-området 

    Som offentlig organ ønsker vi å legge til rette for åpenhet i forvaltningen og tilgjengeliggjøre enkelte datasett via API. Disse datasettene er offentlige ...

  3. Sporbarhet for spirer og frø 

    Virksomheter som produserer eller distribuerer spirer eller frø beregnet til spireproduksjon skal kjenne til avsender/opprinnelse, mottaker, volum med mer.

  4. Dokumentasjon knyttet til godkjenning av slakteri 

    Slakteriet skal være godkjent av Mattilsynet etter slakteriforskriftens § 4.

  5. Endring i animaliebiproduktforskriften- div. endringer inkludert nye metoder for produksjon av biodiesel 

    Endring i animaliebiproduktforskriften- div. endringer inkludert nye metoder for produksjon av biodiesel. Publisert: 24.03.2025. Høringsfrist: 25.04.2025.

  6. Ansvar og forutsetninger 

    Ansvaret for forsvarlig drift ligger hos selskapene. Sammen med sine fagfolk/fiskehelsetjeneste, må oppdretter foreta fortløpende vurderinger av situasjonen ...

  7. Markedsføring av avledede produkter 

    Figuren skal gi en forenklet oversikt over de ulike trinnene knyttet til håndtering av animalske biprodukter. Fargen på lastebilene illustrerer risikoen ved de ...

  8. Oppsummering: Steg 3 av 3 - Varsle om noko som gjeld mat eller drikke 

    Kva har du sett som uroar deg? -; Gjeld det eit særskilt produkt? -; Når skjedde dette? -; Namn på verksemda eller andre ansvarlege: -; Gateadressa til ...

  9. 7.1.330 Storbritannia, helsesertifikat, ferskt småfekjøtt og -kjøttdeig, GBHC320, engelsk 

    I tillegg har vi én valgfri informasjonskapsel. Denne gir oss mulighet til å se hvor brukerne våre klikker og beveger seg på nettsidene. Vi bruker ikke ...

  10. Fazer Mummi-slikkepinner trekkes fra markedet på grunn av produktsikkerhetsrisiko 

    Størrelsen, hardheten og formen på godteriet, kombinert med at pinnen mykner i munnen, kan utgjøre en produktsikkerhetsrisiko hvis godteriet plutselig ...