Søk

Treff på "Oppdrettslaks"

  1. Etablering av protokoll for skylling og isolering av embryo fra purker 

    Sistnevnte er utfordrende grunnet velferdsaspektet, biosikkerhet, økonomi og bærekraft. Et begrenset antall avkom fra genetisk overlegne purker sammenlignet med ...

  2. Informasjon til importører av animalske produkter fra Kina 

    Det betyr at krav om analysesertifikat for kloramfenikol og nitrofuraner fra offentlig myndighet også gjelder for sammensatte produkter dersom det ...

  3. Grensevilt 2 og Elg i endring - merking av elg (inkludert endringer) 

    Her finner du sammendrag fra alle søknader om forsøk som Mattilsynet har godkjent. Du finner også etterevalueringer av betydelig belastende forsøk og forsøk ...

  4. Forsøksdyrsøknader 

    Formålet er å studere infeksjonsdynamikk i kar hos ulike lakselus-resistente familier. Dette er familier med ulik grad av resistens (høy/lav grad), ...

  5. Påstander som viser til hvor raskt eller hvor mye man kan gå ned i vekt 

    Forbudet gjelder først og fremst når vektnedgangen er tallfestet (gå ned X kg på Y uker), men ikke bare dette. Avhengig av konteksten kan også henvisninger til ...

  6. Testing effects of nutrients on the brain and behavior 

    In addition, it has been proposed that low dietary protein alters appetite in humans to cause obesity. In this project, rats and mice will be kept on diets ...

  7. Leders beretning 2022 

    Krig i Europa med økt risiko for atomulykke, usikker matforsyning og mer svindel, økt oppmerksomhet på bærekraft og klimaendringer og en ny strøm av flyktninger ...

  8. Dette gjør du hvis du ikke benytter et utstedt helsesertifikat 

    Du kan selv kansellere sertifikatet i eksportløsningen. Kansellering velges hvis eksportpartiet ikke skal ha sertifikat likevel, eller hvis du oppdager feil ...

  9. Helsesertifikat til Taiwan - Redigerbar PDF (meieri) 

    Det er ikke alle helsesertifikatene som ligger i Mattilsynets skjematjeneste i dag. Du vil dermed ikke finne dem i nedtrekkslistene i skjematjenestene.

  10. Kjøttverksemder som produserer rå farse og rå hamburgarar må sikre god hygiene 

    Mattilsynet vil i 2025 føre tilsyn med at kjøttverksemder følger regelverket og har tiltak for å unngå sjukdomsutbrot frå EHEC-bakteriar eller Salmonella i ...