Kunngjøringer


Nyheter per side:
Sortering: Dato Alfabetisk

"Andre stoffer" – mikroorganismer – i kosttilskudd

Det er usannsynlig at mikroorganismer i kosttilskudd har negative helseeffekter for friske mennesker med moden tarmflora. Det konkluderer Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM), som har vurdert risiko ved ulike stammer av 12 mik... https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/spesialmat_og_kosttilskudd/kosttilskudd/andre_stoffer__mikroorganismer__i_kosttilskudd.29926 Publisert 20.03.2018 | Sist endret 06.12.2019

VKM-vurdering av krom i kosttilskudd

Mattilsynet ba Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) om å vurdere konsekvensen ved ulike maksimumsgrenser for krom i kosttilskudd. Hva er undersøkt:VKM har vurdert inntaket av krom fra kosten, øvre sikre inntaksnivåer og konse... https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/spesialmat_og_kosttilskudd/kosttilskudd/vkmvurdering_av_krom_i_kosttilskudd.30128 Publisert 14.03.2018 | Sist endret 06.12.2019

VKM-vurdering av molybden i kosttilskudd

Mattilsynet ba Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) om å vurdere konsekvensen ved ulike maksimumsgrenser for molybden i kosttilskudd. Hva er undersøkt:VKM har vurdert inntaket av molybden fra kosten, øvre sikre inntaksnivåer ... https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/spesialmat_og_kosttilskudd/kosttilskudd/vkmvurdering_av_molybden_i_kosttilskudd.30124 Publisert 14.03.2018 | Sist endret 06.12.2019