Beskyttede betegnelser innen melk og melkeprodukter

Publisert

Regelverk

  1. Forskrift om beskyttelse av betegnelsen Gorgonzola
  2. Forskrift om beskyttelse av Setersmør/Stølssmør
  3. Forskrift om beskyttelse av Skjørost fra Røros-traktene
  4. Forskrift om betegnelsen Parmigiano Reggiano
  5. Forskrift om beskyttelse av betegnelser

Forskrift om beskyttelse av betegnelsen Gorgonzola

Forskrift om beskyttelse av Gorgonzola som opprinnelsesbetegnelse (FOR-2016-06-07-585)
Se hele forskriften (lovdata.no)

Kilde: Lovdata.no

Forskrift om beskyttelse av Setersmør/Stølssmør

Forskrift om beskyttelse av Setersmør/Stølssmør som betegnelse for tradisjonelt særpreg (FOR-2019-09-02-1104)
Se hele forskriften (lovdata.no)

Kilde: Lovdata.no

Forskrift om beskyttelse av Skjørost fra Røros-traktene

Forskrift om beskyttelse av Skjørost fra Røros-traktene som geografisk betegnelse (FOR-2016-01-19-39)
Se hele forskriften (lovdata.no)

Kilde: Lovdata.no

Forskrift om betegnelsen Parmigiano Reggiano

Forskrift om beskyttelse av Parmigiano Reggiano som opprinnelsesbetegnelse (FOR-2012-04-20-340)
Se hele forskriften (lovdata.no)

Kilde: Lovdata.no

Forskrift om beskyttelse av betegnelser

Forskrift om beskyttelse av opprinnelsesbetegnelser, geografiske betegnelser og betegnelser for tradisjonelt særpreg på næringsmidler (FOR-2002-07-05-698)
Se hele forskriften (lovdata.no)

Kilde: Lovdata.no