Til hovedinnhold
  1. The page is not available in english
    English homepage
  • Drikkevannsforsyning
  • Dyr
  • Alt om dyr og dyrehold
  • Dyrehelsepersonell
  • Forsøksdyr
  • Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
  • Dyrehelse og dyresykdommer
  • Jakt og vilt
  • Produksjonsdyr
  • Fisk og akvakultur
  • Alt om fisk og akvakultur
  • Eksport av levende fisk med mer
  • Brønnbåt og annan transport
  • Fiskehelse og fiskesykdommer
  • Oppdrettsanlegg
  • Rensefisk
  • Slakting av fisk
  • Kosmetikk og kroppspleieprodukter
  • Mat og drikke
  • Alt om mat og drikke
  • Eksport av mat og drikke
  • Matproduksjon
  • Salg og servering av mat
  • Merking av mat
  • Råd og advarsler til forbrukere
  • Smitte frå mat og drikke
  • Startpakke for nye matbedrifter
  • Planter og dyrking
  • Alt om planter og dyrking
  • Tømmer, trelast og treemballasje
  • Plantevernmidler
  • Produksjon og omsetning
  • Økologisk landbruk
  • Planteskadegjørere
  • Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
  • Plantesortar
  • Genmodifiserte produkter
  • Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
  • Meld fra til Mattilsynet
  • Om Mattilsynet
  • Jobbe i Mattilsynet
  • Kontakt oss
  • Skjema
  • Regelverk
  • Godkjente virksomheter
    1. The page is not available in english
      English homepage
    1. Hjem
    2. Mat og drikke
    3. Transport og lager
    4. Om lagervirksomhet
    5. Fryselagring

    Fryselagring

    Fryselagring av næringsmidler bør skje ved temperaturer på -18 ˚C eller kaldere.

    Publisert
    29.11.2023

    Siden er en del av denne veiledningen:

    • Om lagervirksomhet

      Frittstående kjøle- og fryselager for animalske næringsmidler (unntatt for honning og egg) skal godkjennes.

    Fant du det du lette etter?

    Om nettstedet

    Nyhetsbrev

    Personvern og informasjonskapsler

    Tilgjengelighetserklæring (uustatus.no)

    Åpne data (API)

    Om Mattilsynet

    Kontakt oss

    Ledige stillinger

    Om oss

    Varsle oss