Søk

Søkefilter
Søkefilter

6 treff på "Sluttrapport lokalmat kjøtt 2019"

Sluttrapport lokalmat kjøtt 2019 

Tilsyn med lokalmatvirksomheter som produserer kjøtt og kjøttprodukter Sluttrapport etter nasjonalt tilsyn 2019 Nasjonalt tilsyn lokalmat kjøtt 2019 Side 2 av 16 Innholdsfortegnelse 1 ...
  1. Mat og drikke
  2. Matproduksjon
  3. Kjøtt og kjøttprodukter
  4. Tilsyn lokalmatvirksomheter kjøtt (2019)

Tilsyn med lokalmatvirksomheter som produserer kjøtt og kjøttprodukter 2019 

Mattilsynet førte i 2019 tilsyn med lokalmatvirksomheter som produserer kjøtt og kjøttprodukter.
  1. Mat og drikke
  2. Matproduksjon
  3. Kjøtt og kjøttprodukter
  4. Tilsyn lokalmatvirksomheter kjøtt (2019)

Rapport Merkesjekken 2021 barnemat 

Merkesjekken 2021 - Mattilsynet ser på mat i barnemathylla Sluttrapport november 2022 Mattilsynets nasjonale tilsynskampanje for merking av ferdigpakkede matvarer Merkesjekken 2021 – Ma ...
  1. Mat og drikke
  2. Merking av mat
  3. Merkesjekken
  4. Merkesjekken 2021 - Barnemat

Rapport_ Merkesjekken 2020 - Barnemat 

Merkesjekken 2020 - Mattilsynet ser på mat til små barn Sluttrapport mars 2021 Illustrasjonsfoto: Colourbox Mattilsynets nasjonale tilsynskampanje for merking av ferdigpakkede matvarer ...
  1. Mat og drikke
  2. Merking av mat
  3. Merkesjekken
  4. Merkesjekken 2020 - Barnemat

Økologisk kjøttproduksjon på okser og kastrater NORSØK 2020 

NORSØK RAPPORT | VOL. 5 | NR. 14 | 2020 Økologisk kjøttproduksjon på okser og kastrater - Muligheter, utfordringer og ulike løsninger Forfattere: Kristin Sørheim & Juni Rosann E. Johanss ...
  1. Planter og dyrking
  2. Økologisk landbruk
  3. Regelverksutvalget for økologisk produksjon

Mikrobiologisk kontroll av pasteuriserte og upasteuriserte melkeprodukter 

Foto: Mattilsynet Mikrobiologisk kontroll av pasteuriserte og upasteuriserte melkeprodukter OVERVÅKINGS- OG KARTLEGGINGSPROGRAM 2018 Mikrobiologisk kontroll av pasteuriserte og upaste ...
  1. Mat og drikke
  2. Smitte frå mat og drikke
  3. Mikrobiologisk kontroll av pasteuriserte og upasteuriserte melkeprodukter
  4. u-/pasteuriserte og melkeprodukter, 2018