Overvåkes fisken under trengning (personell på brygga)?
Brukes det undervannskamera ved trening?
Er det god koordinering mellom trening/pumping og videre håndtering av fisken, slik at både trengetid og den videre håndteringen av fisken blir forsvarlig?
Hvor lenge holdes fisk trengt?
Tas det pauser der fisk ikke overvåkes mens den er trengt?
Kan fisk bli trengt flere ganger?
Finnes utstyr for måling av oksygenmetning?
Overvåkes oksygennivået i nota ved trenging?
Finnes utstyr for oksygenering?
Hvilke kriterier benyttes for å iverksette oksygenering?
Er metode/utstyr som brukes til trengning av fisken forsvarlig (f.eks. dannes det områder med grunt vann eller lommer i nettet der fisk kan gå seg fast?)
Vurder treningsgrad jf. beskrivelse i kap. 4.2.4 Vurdering av adferd ved trengning av laks
Slakteriets kontrollrutiner knyttet til trening av fisk jf. IK-Akvakultur