Nyheter
Kunngjøringer
Analyser av Patogene Escherichia coli i spekepølser 2022
Veterinærinstituttet har på oppdrag for Mattilsynet undersøkt 137 norske spekepølser for sykdomsfremkallende E. coli-bakterier (STEC). Det var et funn av slike bakterier, men denne typen gir vanligvis ikke alvorlig sykdom hos menn... Publisert 28.03.2022 | Sist endret 28.03.2022Til matprodusenter: Om forsyningsproblemer og matmerking som følge av krigen i Ukraina
Flere matprodusenter opplever akutt leveringssvikt på enkelte råvarer/innsatsvarer som følge av krigen i Ukraina. Dette skaper utfordringer med hensyn til emballasje og korrekt merking av ingredienser. Mattilsynet forstår at situ... Publisert 11.03.2022 | Sist endret 13.05.2022Tilsyn med innlandsfisk 2021
I 2021 gjennomførte Mattilsynet tilsyn med 53 rakfiskprodusenter og virksomheter som bruker innlandsfisk som råvare. Tilsynet viste at produsentene har gode rutiner som ivaretar produksjon av trygge produkter. Hva er undersøkt?53... Publisert 01.03.2022 | Sist endret 01.03.2022
Vis meg kunngjøringer etter dato