Identifikasjonsmerker ved ompakking eller videreforedling

Hvis et animalsk produkt ompakkes i en annen godkjent virksomhet, dvs. innpakningen eller emballasjen åpnes eller skiftes ut, skal denne virksomheten sette sitt identifikasjonsmerke på innpakning og/eller emballasje.

Publisert

Hvor identifikasjonsmerket påføres er avhengig av om det er kun emballasjen som åpnes, eller om innpakningen også åpnes. Dersom kun emballasjen åpnes, skal virksomhetens identifikasjonsmerke settes på ny emballasje. Dersom innpakningen også åpnes, kan virksomheten sette sitt identifikasjonsmerke enten på ny innpakning og/eller på ny emballasje. Produkter kan dermed ha flere identifikasjonsmerker.

Hvis et animalsk produkt videreforedles i en annen godkjent virksomhet, skal foredlingsvirksomheten sette på sitt identifikasjonsmerke enten på innpakningen og/eller på emballasjen. Også i dette tilfellet kan produktet ha identifikasjonsmerker fra begge virksomhetene.

Regelverk