Nyheter
Kunngjøringer
PAH i røykte kjøtt- og fiskeprodukter 2016 – 2017
NIFES (nå HI) har, på oppdrag fra Mattilsynet, undersøkt nivåene av PAH i norske røykte kjøtt- og fiskeprodukter, og funnet at noen få produkter overskrider de gjeldende grenseverdiene for to PAH-forbindelser. De undersøkte 70 pro... Publisert 25.07.2018 | Sist endret 25.07.2018Årsrapport 2017 Medisinrester i oppdrettsfisk
I 2017 ble 13 640 oppdrettsfisk undersøkt for ulovlige og uønskede stoffer i overvåkingsprogrammet «Medisinrester i oppdrettsfisk». Hva undersøkte vi:Oppdrettslaks (90 prosent), regnbueørret, kveite, torsk, piggvar eller røye.Tids... Publisert 02.07.2018 | Sist endret 02.07.2018
Vis meg kunngjøringer etter tema
Vis meg kunngjøringer etter dato