Kunngjøringer


Nyheter per side:
Sortering: Dato Alfabetisk

PAH i røykte kjøtt- og fiskeprodukter 2016 – 2017

NIFES (nå HI) har, på oppdrag fra Mattilsynet, undersøkt nivåene av PAH i norske røykte kjøtt- og fiskeprodukter, og funnet at noen få produkter overskrider de gjeldende grenseverdiene for to PAH-forbindelser. De undersøkte 70 pro... https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/uonskede_stofferimaten/prosessfremkalte_stoffer/pah_i_roykte_kjott_og_fiskeprodukter_2016__2017.31800 Publisert 25.07.2018 | Sist endret 25.07.2018

Årsrapport 2017 Medisinrester i oppdrettsfisk

I 2017 ble 13 640 oppdrettsfisk undersøkt for ulovlige og uønskede stoffer i overvåkingsprogrammet «Medisinrester i oppdrettsfisk». Hva undersøkte vi:Oppdrettslaks (90 prosent), regnbueørret, kveite, torsk, piggvar eller røye.Tids... https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/fisk_og_sjomat/oppdrettsfisk/aarsrapport_2017_medisinrester_i_oppdrettsfisk.31484 Publisert 02.07.2018 | Sist endret 02.07.2018