Tilsyn med bakerier i 2021 (kjedetilsyn)

Publisert 15.04.2021     Sist endret 15.04.2021

I år gjennomføres det kjede- og konserntilsyn for bakerikjedene Bakehuset, Goman og Mesterbakeren. Vi utfører revisjon hos hovedkontorene og verifikasjonstilsyn i underliggende bakerier i 2021.

Dette ser vi etter

Vi vil kontrollere rutiner for styring med fareanalyse og kritiske styringspunkt med særlig fokus på kjemiske og fysiske farer. Videre ser vi på plan og prosedyrer for implementering av styringssystemene i bakeriene fra hovedkontoret.

Vi ser også på hvordan hovedkontorene sikrer at underliggende bakerier etterlever eget system.

Dette bør dere være forberedt på

Under tilsyn i bakerier ser vi på etterlevelse av rutiner laget av kjedens hovedkontor. Vi vil se på fareanalyse og kritiske styringspunkter med fokus på kjemiske og fysiske farer, rutiner for renhold og vedlikehold av lokaler og utstyr, rutiner for håndtering og lagring av næringsmidler, rutiner for personlig hygiene og rutiner for skadedyr. 

Alle bør være forberedt på tilsyn

Alle bakerier som er tilknyttet Bakehuset, Goman og Mesterbakeren må være forberedt på tilsyn. Hensikten med konsern- og kjedetilsyn er å oppnå bedre effekt av tilsynet med mindre bruk av ressurser, da hovedkontoret ofte gir føringer til sine underliggende bakerier.

Fant du det du lette etter?

Les mer


Les mer