Søk

Treff på "smittevern"

  1. Eksport av fisk og sjømat til EØU 

    Informasjon om krav ved eksport av fisk og fiskerivarer til den Eurasiske Økonomiske Union (EØU) – Russland, Belarus, Kasakhstan, Armenia og Kirgisistan.

  2. Slakting av fisk 

    Krav og veiledning om hvordan du ivaretar fiskehelse, fiskevelferd, biprodukter og hygiene når du slakter oppdrettsfisk.

  3. Gnagere 

    Tips og råd til deg som har gnager, eller vurderer å skaffe deg det.

  4. Uønskede stoffer i mat 

    Forurensende stoffer i mat er i mange tilfeller regulert med grenseverdier. Dette gjelder både for råvarer og ferdige produkter.

  5. Dyr 

    Råd og veiledning. Produksjonsdyr. FjørfeSau og geitStorfeSvinFisk og akvakulturSe flere produksjonsdyr. Forflytning av dyr.

  6. Francisella sp. 

    Francisellose er ein smittsam bakteriesjukdom som rammar torsk. Her får du rettleiing om meldeplikt, førebygging og kamp.

  7. Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale 

    Planteformeringsmateriale er frø, plantedeler og planter som skal brukes til å produsere nye planter. Her er krav og bestemmelser som gjelder.

  8. Radioaktivitet 

    Radioaktivt nedfall i våre områder kan føre til forurensning av norske matvarer og drikkevann.

  9. Infeksiøs lakseanemi (ILA) 

    Infeksiøs lakseanemi (ILA) forårsakes av et virus med likhet til influensavirus. Her får du veiledning om meldeplikt, forebygging og bekjempelse.

  10. Råd og advarsler til forbrukere 

    Mer informasjon ; Matsmitte og kjøkkenhygiene. KjøkkenhygieneSyk av mat: smittestoffer, inkubasjonstid og symptomer ; Matsvinn. Slik kan du redusere matsvinnet i ...