Overvåkings- og kartleggingsprogrammer
Velg tema
- Shigatoksin-produserende E. coli i hvetemel 2021
- Smittestoffer i sukkererter og vasket salat 2021
- Analyser av næringsstoffer og uønskede stoffer i vegan- og fiskepålegg, tran, pepperoni og tørket frukt 2022
- Analyser av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker 2021
- Analyser av næringsstoffer, tungmetaller og mykotoksiner i kornprodukter 2021
- Analyser av smittestoffer i salat og krydderurter 2017-2019
- Analyser av arsen, tungmetaller og næringsstoffer i risprodukter 2018
- Analyser av saltinnhold i utvalgte matvarer i Norge 2014-2018
- Analyse av brød, knekkebrød og frokostblandinger 2017
- Smittestoffer i importerte bær 2015-2016
- Smittestoff i vegetabilske næringsmidler