Kunngjøring

Nytt registreringsskjema for å bli godkjent for import i Vietnam

Publisert 22.09.2022     Sist endret 22.09.2022

Mattilsynet har laget et nytt registreringsskjema i Mattilsynets skjematjenester for registrering for å bli godkjent for import av sjømat i Vietnam. Alle som ønsker å bli godkjent for import i Vietnam må registrere seg.

For å oppfylle kravene som vietnamesiske myndighet stiller for å bli godkjent for import, har Mattilsynet endret registreringsskjemaet i Mattilsynets skjematjenester. Endringene er så omfattende at alle sjømatvirksomheter som ønsker å importere sine varer til Vietnam må registrere seg på nytt.

Dersom du ikke registrerer deg innen fristen vil du automatisk slettes fra godkjent liste i Vietnam, når den nye listen publiseres. Dette betyr at ved, eventuell, eksport vil Vietnam ikke tillate import før dine produkter er registrert og godkjent i Vietnam.

Registreringsskjemaet finnes i Mattilsynets skjematjenester.

Før du begynner å registrere virksomheten må du lese informasjonen på våre nettsider om eksport av fisk og sjømat til Vietnam.

Frist for å registrere seg er 1. desember 2022.

Ny liste med godkjente virksomheter vil erstatte eksisterende liste. Lenke til ny liste vil publiseres på mattilsynet.no.

Fant du det du lette etter?