Søk

Treff på "årsrapporter"

  1. Eksport av kjøtt og kjøttprodukter til USA 

    Disse sertifikatene fås som redigerbar PDF-fil ved å kontakte sertifikatkontoret hvor du ønsker at sertifikatet skal utstedes og hentes. Fjørfeprotein til ...

  2. Meldeplikt for næringsmidler til særskilte grupper 

    Det forutsettes at produktene er i henhold til gjeldende regelverk, og at virksomheten følger de generelle kravene som stilles til produksjon eller import av ...

  3. Her søker du om helsesertifikat for sjømat til EØU 

    Signert egenerklæring er en forutsetning for at Mattilsynet kan utstede sertifikat til EØU på laksefisk og pelagisk fisk. Mattilsynet kan nekte å utstede ...

  4. Her søker du om helsesertifikat for sjømat til Australia 

    Se hvilken løsning du skal bruke når du søker, hva sertifikatet koster og når sertifikatkontoret holder åpent.

  5. Eksport av fisk og sjømat til Chile 

    Erklæringen legges ved sertifikatsøknaden i skjematjenesten. Villfanget fisk til ikke-humant konsum. Forhåndsmelding. Helsesertifikatene har krav om ...

  6. Her søker du om helsesertifikat for kjøtt til Storbritannia 

    For sjømat, kjøttprodukter, meieriprodukter, produkter av egg, animaliebiprodukter og produkter av animalsk opprinnelse utstedes helsesertifikatene til ...

  7. Her søker du om helsesertifikat for egg og eggprodukter 

    Se hvilken løsning du skal bruke når du søker, hva sertifikatet koster og når sertifikatkontoret holder åpent.

  8. Vurdere om næringsmidler er ny mat 

    Hvis et næringsmiddel er ny mat, må det godkjennes før det kan omsettes. Ny mat-statuskatalogen (Novel Food status Catalogue). Sjekk ny mat-statuskatalogen for ...

  9. Eksport av fisk og sjømat til Malaysia 

    Dette koster det å få utstedt helsesertifikater og andre eksportdokumenter for brukte skogs- og landbruksmaskiner, redskaper og liknende til EU i 2025.

  10. Veileder til regelverk om mikrobiologiske kriterier 

    Denne veilederen beskriver de viktigste kravene dere som produserer, distribuerer, importerer og omsetter næringsmidler må følge for å unngå at maten ...