Søk

Søkefilter
Søkefilter

9 treff på "ikke nok å være god kokk"

Ikke nok å være god kokk (somalisk) 

In la ahaado kuug fiican oo keliya kaafi ma aha. Haddii aad raacdo talooyinkan yaryar waxaad sameyn kartaa wax badan oo aad kaga hortegi karto cunto ku sumowga Gacmaha dhaq/meydh Meydh gac ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Ikke nok å være god kokk (tyrkisk) 

Sadece iyi bir aşçı olmak yeterli değil Bu basit kurallara uyarak evde gıda zehirlenmelerinin önüne geçilmesine yardımcı olabilirsiniz Ellerinizi yıkayın Yemek yapmaya başlamadan önce, yeme ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Ikke nok å være god kokk (urdu) 

... -L1..frf..::...�)e1 ,f dso0c""-10°c(f--v.i Z..J{ � rf-,J} !:).0:,,1(-12 ""-70°C(f-LJ ( j,,!:;�ll!:?;,,!:;-v.r �{.::,;IJ' ,.,,,, -v.i Ll:,/.a::. . .LJ 1f.,�; L,=,:.,f _,.J. yti)Jf1f ,=,:., ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Ikke nok å være god kokk (bokmål)[77] 

Ikke nok å være god kokk Ved å følge disse enkle rådene kan du gjøre mye for å unngå matforgiftning hjemme. Vask hendene Vask hendene før du lager mat, før du spiser mat, mellom håndterin ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Ikke nok å være god kokk (engelsk)[97] 

It’s not enough just being a good cook By following these simple rules you can help avoid food poisoning. Wash your hands Wash your hands before you start cooking, before you eat, between ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Ikkje nok å vere god kokk (nynorsk)[51] 

Ikkje nok å vere god kokk Ved å følgje desse enkle råda kan du gjere mykje for å unngå matforgifting heime. Vask hendene Vask hendene før du lagar mat, før du et, mellom handtering av ulike ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Kjøkkenhygiene 

Dei vanlegaste årsakene til matforgifting er utilstrekkeleg oppvarming eller for sein nedkjøling av mat, lagring av mat ved for høg kjøletemperatur og slurv med reinhald. Ved å følgje råda f ...
  1. Mat og drikke
  2. Råd og advarsler til forbrukere
  3. Kjøkkenhygiene

Styringssystemer for næringsmiddeltrygghet som omfatter god hygienepraksis og framgangsmåter basert på HACCP-prinsippene, inkludert lettelser/fleksibilitet i visse næringsmiddelforetak 

Norsk uoffisiell oversettelse fra Mattilsynet av kunngjøring fra Europakommisjonen - 2022/C 355/01 1 Kommisjonskunngjøring Gjennomføring av: Styringssystemer for næringsmiddeltrygghet ...
  1. Mat og drikke
  2. Matproduksjon
  3. FSMS-HACCP-veileder om styringssystem for mattrygghet

Kartlegging av alternative barrierer for produksjon av melkebaserte produkter produsert av ikke-varmebehandlet melk 

Kartlegging av alternative barrierer for produksjon av melkebaserte produkter produsert av ikke-varmebehandlet melk En meieriteknologisk utredning SNT Arbeidsrapport 2, 2003 Foto: David T ...
  1. Mat og drikke
  2. Matproduksjon
  3. Melk og meieriprodukter
  4. Alternative barrierer