Søk

Treff på "Oppdrettslaks"

  1. Tang og tare til bruk som mat 

    Det er stor interesse for å utnytte tang og tare som mat. På denne siden informerer vi forbrukere om mattrygghet, og veileder produsenter om hva de må gjøre ...

  2. Om lagervirksomhet 

    Frittstående kjøle- og fryselager for animalske næringsmidler (unntatt for honning og egg) skal godkjennes.

  3. Skrantesjuke - hva gjelder for jegere 

    Som jeger har du en sentral rolle i å bistå med å hindre spredning av skrantesjuke og å bidra til å skaffe oversikt over hvor utbredt sykdommen er.

  4. Veileder om dyrehelsepersonell og bruk av ikke-medikamentelle avlusingsmetoder (IMM) 

    Veilederen må leses sammen med de relevante bestemmelsene i regelverket. Vi gjør oppmerksom på at listen over regelverk for regulering av behandling av fisk mot ...

  5. Mattilsynets hovedprioriteringer innen drikkevannsforsyning i 2025 

    Dette er hovedmålene for det risikobaserte tilsynet med drikkevannsforsyning. I tillegg til disse vil Mattilsynet, som vanlig, ivareta løpende oppgaver, ...

  6. Nasjonal tilsynskampanje om velferd for svin 2021–2022 

    Mattilsynet har i 2021 og 2022 gjennomført en nasjonal tilsynskampanje for å undersøke hvordan det står til med dyrevelferden i norske svinebesetninger.

  7. Her søker du om helsesertifikat for kjøtt og kjøttprodukter 

    Se hvilke sertifikater som fins, hvordan du søker om sertifikat, når sertifikatkontorene er åpne og hva det koster å få utsted sertifikatene.

  8. Her søker du om helsesertifikat for sjømat 

    Innhold på denne siden · Sertifikater i Mattilsynets eksportløsning · Sertifikater i Mattilsynets skjematjeneste · Sertifikater som ikke ligger i Eksportløsningen ...

  9. Veiledning om hold av degus 

    Deguser krever mye for å trives som selskapsdyr. De er flokkdyr som ikke trives alene. I fangenskap blir de vanligvis fem til syv år, men kan bli ti år ...

  10. Plikter for importør og første mottaker av næringsmidler 

    Land som ligger utenfor EU/EØS-området betegnes som tredjestat. Registrering av importør. Alle som vil importere matvarer, må være registrert hos Mattilsynet.