Søk

Treff på "veileder økologi"

  1. Eksport av fisk og sjømat til Chile 

    Forhåndsmelding. Helsesertifikatene har krav om forhåndsmelding. Forhåndsmeldingen må godkjennes før sertifikatet kan utstedes. Les veiledning om ...

  2. Produksjon av sertifiserte såvarer 

    Veiledere. The page is not available in English ... Økologisk heterogent materiale Økologisk heterogent materiale slik dette er definert i forskrift om økologisk ...

  3. Oppdeling av frukt og grønnsaker i butikk 

    Økologisk landbruk · Planteskadegjørere · Gjødsel ... Veiledere. The page is not available in ... retningslinjer. Dette gjelder også for frukt (som ...

  4. Krav til merking av økologiske fôrvarer 

    Økologisk fôr kan også merkes med EU-logo, men dette er valgfritt. ... Fôrmidler fra økologisk ... Veiledning for økologiske næringsmidler. Fant du ...

  5. Merking av matpoteter 

    Veiledere. The page is not available in English ... Betegnelsen "økologisk" er juridisk beskyttet, og ... Det er frivillig å merke poteter som "økologisk".

  6. Tomatbrunflekkvirus (ToBRFV) 

    Økologisk landbruk · Planteskadegjørere · Gjødsel ... Veiledere. The page is not available in ... Veiledere. Krav til deg som produserer og omsetter ...

  7. Du må varsle dem som har spesielle interesser i eller inntil sprøytefeltet 

    Med dette menes at varslingen skal skje tidsnok til at for eksempel bønder med økologisk husdyrproduksjon skal ha tilstrekkelig tid til å finne et nytt beite.

  8. Oppbygging og bruk av veileder om fiskevelferd ved slakterier for akvakulturdyr 

    Veilederen skal gi bransjen kunnskap om hvordan regelverket om god dyrevelferd ved fiskeslakterier skal forstås, og bidra til enhetlig tilsynspraksis.

  9. Servicebåter som kverner og ensilerer dødfisk skal godkjennes 

    Økologisk landbruk · Planteskadegjørere · Gjødsel ... Veiledere. The page is ... Se veiledning om Fartøy som slakter oppdrettsfisk til animalske biprodukter.

  10. Hvem retter veileder om fiskevelferd ved slakterier seg mot? 

    Denne veilederen er for dere i slakteribransjen som skal følge regelverket, og for inspektører i Mattilsynet som fører tilsyn med at regelverket blir fulgt.