Møt noen av våre ansatte

Publisert 19.10.2012     Sist endret 31.01.2018

Mattilsynet har ansatte over hele landet, med ulike arbeidsoppgaver og kompetanse. Mangfoldet i vårt samfunnsoppdrag gjenspeiler seg i de ansatte. Her møter du noen av oss som jobber i Mattilsynet.

Kristina Birkeland, fiskehelsebiolog

 

Kristina Birkeland er utdannet fiskehelsebiolog og jobber på Mattilsynets avdelingskontor i Bergen.

Mitt yrke - Fiskehelsebiolog i Mattilsynet from Mattilsynet on Vimeo.

Ingeborg Stavne, veterinær

Ingeborg Stavne er utdannet veterinær og jobber på Mattilsynets avdelingskontor i Gauldal.

Mitt yrke - Veterinær i Mattilsynet from Mattilsynet on Vimeo.

Synnøve Hodneland, Veterinær

synnove.jpg

I Mattilsynet har jeg en variert og utfordrende hverdag. Noe av det beste med å jobbe som veterinær i Mattilsynet, er at jeg får jobbe tett på dyrene og treffe mange ulike mennesker i forskjellige situasjoner. Å sikre god dyrevelferd er en av hovedoppgavene til Mattilsynet, og jeg utfører tilsyn og prøvetaking på både husdyr og oppdrettsfisk. Det er kjekt å jobbe sammen med dyktige og faglig engasjerte kolleger. Saksbehandling utgjør en stor og viktig del av jobben, men jeg sørger selv for variasjon i arbeidsdagen min.

Christian Dahl, Næringsmiddelteknolog

synnove.jpg

Jeg jobber med mattrygghet, og synes det er flott å få holde på med noe som så mange er opptatt av. Jeg føler at jeg gjør en viktig jobb og jeg ser daglig resultater av det jeg gjør. Det er også en glede å jobbe sammen med kunnskapsrike og hyggelige kolleger, og ha en arbeidshverdag som jeg kan planlegge selv. Varierte arbeidsoppgaver gjør at jeg må ha kunnskap om veldig mye, og Mattilsynet sørger for at jeg får den kursingen jeg trenger. Uanmeldte tilsyn er en viktig del av arbeidet mitt, og ingen tilsyn er like. Det gir en spennende og litt uforutsigbar hverdag.

Fant du det du lette etter?