Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in English
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Alt om dyr og dyrehold
Dyrehelsepersonell
Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
Produksjonsdyr
Dyrehelse og dyresykdommer
Forsøksdyr
Jakt og vilt
Dyrevelferd
Fisk og akvakultur
Alt om fisk og akvakultur
Brønnbåt og annan transport
Fiskehelse og fiskesykdommer
Rensefisk
Slakting av fisk
Eksport av levende fisk med mer
Oppdrettsanlegg
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Eksport av mat og drikke
Smitte frå mat og drikke
Merking av mat
Salg og servering av mat
Råd og advarsler til forbrukere
Matproduksjon
Startpakke for nye matbedrifter
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Tømmer, trelast og treemballasje
Plantevernmidler
Produksjon og omsetning
Økologisk landbruk
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
Plantesortar
Genmodifiserte produkter
Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente virksomheter
Veiledere
The page is not available in English
English homepage
Hjem
Rapporter og risikovurderinger
Rapporter og risikovurderinger
Bruk søkefeltet eller filtrer på tema for å finne det du leter etter.
Flere kunnskapsdokumenter fra offentlig sektor
Søk i
Kudos (kudos.dfo.no)
Velg tema
Finn rapporter og risikovurderinger
Skriv inn søkeord
Søk
Til resultat
Tema
Fisk og akvakultur (36)
Tema i fisk og akvakultur
Fiskesykdommer (21)
Akvakultur (10)
Arter (2)
Mat og drikke (12)
Tema i mat og drikke
Import av mat (4)
Uønskede stoffer i mat (3)
Produksjon av mat (2)
Smitte fra mat og drikke (2)
Matservering (1)
Dyr (7)
Tema i dyr
Dyresykdommer (4)
Dyrehelsepersonell (3)
Produksjonsdyr (3)
Dyrevelferd (1)
Fôr (1)
Jakt og vilt (1)
Planter og dyrking (3)
Tema i planter og dyrking
Gjødsel, jord og dyrkningsmedier (1)
Miljøvennlig produksjon (1)
Økologisk landbruk (1)
Plantevern (1)
Filtrer
Tøm filter
Treff: 461 rapporter og risikovurderinger
Risikovurdering av heksekost på epletre - Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Risikovurdering av import av grovfôr
Risikovurdering av kadmiuminntak fra mat i den norske befolkningen
Risikovurdering av konsekvenser av en innenlands forvaltning av pærebrann i Norge tilsvarende EUs minstekrav
Risikovurdering av muggsoppgiften zearalenon i frokostblandinger
Risikovurdering av mykotoksiner (soppgifter) i korn
Risikovurdering av Phytophthora fragariae – rød marg i jordbær
Risikovurdering av Phytophthora ramorum i Norge - 2009
Risikovurdering av pærebrann i Norge 2007
Risikovurdering av skrantesjuke 2016
Neste
Forrige