Til hovedinnhold
  1. The page is not available in English
    English homepage
  • Drikkevannsforsyning
  • Dyr
  • Alt om dyr og dyrehold
  • Dyrehelsepersonell
  • Produksjonsdyr
  • Dyrehelse og dyresykdommer
  • Forsøksdyr
  • Kjæledyr, konkurransedyr og hobbydyr
  • Jakt og vilt
  • Fisk og akvakultur
  • Alt om fisk og akvakultur
  • Eksport av levende fisk med mer
  • Brønnbåt og annan transport
  • Fiskehelse og fiskesykdommer
  • Oppdrettsanlegg
  • Rensefisk
  • Slakting av fisk
  • Kosmetikk og kroppspleieprodukter
  • Mat og drikke
  • Alt om mat og drikke
  • Eksport av mat og drikke
  • Matproduksjon
  • Salg og servering av mat
  • Merking av mat
  • Råd og advarsler til forbrukere
  • Smitte frå mat og drikke
  • Startpakke for nye matbedrifter
  • Planter og dyrking
  • Alt om planter og dyrking
  • Tømmer, trelast og treemballasje
  • Plantevernmidler
  • Produksjon og omsetning
  • Økologisk landbruk
  • Planteskadegjørere
  • Gjødsel, jord og dyrkingsmedier
  • Plantesortar
  • Genmodifiserte produkter
  • Frø, såkorn og annet planteformeringsmateriale
  • Meld fra til Mattilsynet
  • Om Mattilsynet
  • Jobbe i Mattilsynet
  • Kontakt oss
  • Skjema
  • Regelverk
  • Godkjente virksomheter
    1. The page is not available in English
      English homepage
    Import av friske, frosne og tørkede vegetabiler – veileder om farer

    Innhold

    1. Innledning
    2. Ansvar og kompetanse
    3. Regelverk
      • Hvordan finne fram i forskrift om forurensende stoffer
    4. Risiko fra ulike land – grensekontroll
    5. Vurdere leverandør og vare
      • Primærproduksjon
      • Transport og lagring
      • Genmodifisering
      • Ny mat
      • Økologiske varer
      • Svindel eller forfalskning
    6. Nyttige lenker
    7. Generelt om farer
      • Dokumentasjon
      • Kjemiske farer
      • Spesielt om plantevernmiddelrester
      • Mikrobiologiske farer
    8. Grønnsaker
      • Bladgrønnsaker
      • Rot- og knollgrønnsaker
      • Kålvekster
      • Stengelgrønt
      • Andre grønnsaker
      • Løk
      • Mikrogrønt
      • Spirer og frø til spireproduksjon
    9. Belgfrukter
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    10. Sopp
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    11. Urter
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    12. Krydder
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    13. Frukt og bær
      • Kjernefrukt
      • Steinfrukt
      • Sitrusfrukt
      • Annen frukt
      • Bær
    14. Korn og pseudocerealer
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    15. Frø og kjerner
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    16. Vegetabilske oljer
      • Kjemiske farer
    17. Nøtter
      • Kjemiske farer
      • Mikrobiologiske farer
    18. Kaffe, te, kakao
      • Kaffe
      • Te
      • Kakao
    1. Hjem
    2. Import
    3. Import av mat
    4. Kommersiell import av mat
    5. Import av friske, frosne og tørkede vegetabiler – veileder om farer

    Nyttige lenker

    Neste
    Forrige

    Fant du det du lette etter?

    Om nettstedet

    Nyhetsbrev

    Personvern og informasjonskapsler

    Tilgjengelighetserklæring (uustatus.no)

    Åpne data (API)

    Om Mattilsynet

    Kontakt oss

    Ledige stillinger

    Om oss

    Varsle oss