Kunngjøring

Regionreformen gir nye produsentnumre

Publisert 06.01.2020     Sist endret 09.01.2020

I forbindelse med regionreformen får alle landbruksprodusenter i kommuner som blir berørt av denne nye produsentnumre. Mattilsynet tar de nye produsentnumrene i bruk fra tirsdag 7. januar.

Bakgrunn for nye produsentnumre

Produsentnummer tildeles produsenter i landbruket av Landbruksdirektoratet. Det er basert på matrikkelen. I forbindelse med endringer i fylke- og kommunestrukturen vil de som blir berørt få nytt produsentnummer.

Produsentnumrene tas i bruk 7. januar

Mattilsynet kommer til å legge inn de nye produsentnumrene mandag 6. januar mellom kl 20.00 og 21.00. Det er ca. 60 000 nye produsentnumre som skal legges inn og knyttes til eksisterende produsenter. I denne tiden kommer Mattilsynets tjenester til å være utilgjengelige.

Fra tirsdag 7. januar vil de nye produsentnumrene være lastet inn. Produsenter eller systemleverandører som skal rapportere inn til Mattilsynet må nå benytte de nye produsentnumrene i dialoger med Mattilsynet.

Har du spørsmål?

Hvis du som produsent har spørsmål om dette kan du kontakte Landbrukets dataflyt. De har også en oversikt over nye og gamle produsentnumre.

Ved problemer med pålogging til Mattilsynets systemer kan du kontakte Mattilsynet på telefon 22 40 00 00.

Fant du det du lette etter?

Les mer


Les mer